Oplev Vægklatring

Vægklatring er den form for klatring som der bliver dyrket mest af herhjemme. Klatring på klatrevæg bunder i at klippeklatrene, op gennem 1990erne, klatrede stadig hårdere og hårdere ruter og derfor skulle finde en måde at vedligeholde deres træning på om vinteren. Herfra er det gået stærkt og Dansk Klatreforbund har i dag ca. 6500 medlemmer fordelt på godt 50 klubber. Hertil har alle sportshaller af betydning en mindre klatrevæg i det ene hjørne, samt de fleste institutioner adgang til en i lokalområdet.

Klatretid.dk tilbyder 2 måder at opleve vægklatring på:
Bouldering er klatring i lav højde over madrasser. Hvis du falder, lander du på madrasserne, så her bruges der ikke reb. Toprebsklatring betyder, at du bliver sikret i et reb op igennem et topanker på klatrevæggen og ned til sikringsmandens sele. Når du falder under toprebsklatring, bliver du hængende i rebet, men du får ikke et langt fald. Bouldering og toprebsklatring passer til de fleste arrangementer og målgrupper, hvor ønsket om nogle fysiske timer sammen er til stede. Som deltagere vil i stifte bekendtskab med klatreselen, klatrerebet og klatresko. I vil prøve hvordan det føles at komme til tops og lære at stole på grejet og sikringsmanden.

Vi har hos Klatretid.dk erfaring med store og små grupper, firmaer, institutioner, efterskoler, børnehaver mm.  Fælles for alle har været  ønsket om noget anderledes som samler gruppen og samtidig giver den enkelte en mindeværdig oplevelse. Klatretid.dk stiller altid op med professionelle instruktører og sikre at dit arrangement bliver netop den oplevelse du søger. Del gerne dine tanker og ideer med os…. Kontakt.

Arrangement eksempel:
Varighed:  2 timer
Antal deltagere: 8 – 12
Sted: Klatrevæg i nærheden af dig på Sjælland
Pris:  2500 kr

Klatretid.dk ønsker at vores kunder altid på forhånd ved hvad prisen for dagen/kurset er. Derfor er instruktørens transport og grej til udlån, altid en del af prisen. På weekendskurser er overnatning under dit kursus, morgenmad, frokost, og aftensmad, ligeledes inkluderet, dog forventes det at du deltager i tilberedning mm.