Oplev Træklatring

Klatretid.dk gør meget ud af at gennemføre klatreoplevelser i Træklatring, da det er en fantastisk og enestående måde at opleve klatringen på herhjemme. Træklatring giver mulighed for at samles i skoven i makkerpar og klatre, eller i grupper hvor der kan leges med kæmpegynger og rebbaner. Træklatring er derfor en perfekt aktivet til at samle børn og voksne omkring det traditionelle friluftsliv i skoven.

Klatretid.dk tilbyder et væld af måder at opleve træklatring på:
Udover almindelig træklatring, kan det være en rebbane i trætoppene, udspring, Jacobsstige, kæmpegynge eller overnatning i hængekøje.

Vi har hos Klatretid.dk erfaring med store og små grupper i alle aldre, ønsket er ofte at kombinere traditionelt friluftsliv med en klatreoplevelse, måske se skoven fra oven mens man nyder en kop varm kakao. Klatretid.dk stiller altid op med professionelle instruktører og sikre at dit arrangement bliver netop den oplevelse du søger. Del gerne dine tanker og ideer med os…. Kontakt.

Arrangement eksempel:
Varighed: 
2 timer
Antal deltagere: 8 – 12
Sted: Skov/træ på Sjælland
Pris:  3000 pr. Arrangement

Klatretid.dk ønsker at vores kunder altid på forhånd ved hvad prisen for dagen/kurset er. Derfor er instruktørens transport og grej til udlån, altid en del af prisen. På weekendskurser er overnatning under dit kursus, morgenmad, frokost, og aftensmad, ligeledes inkluderet, dog forventes det at du deltager i tilberedning mm.

kursus-overnatning-træklatring-klatretid.dk

Overnatning i hængekøje. Pladsen er ledig?