Oplev Klippeklatring

Klatring på klipper er i sin grundform det samme som klatring på klatrevæg. men modsat vægklatring så foregår klippeklatring altid med naturen som medspiller. Klatring på klipper er utrolig dragende og spændende og er en oplagt aktivitet til gruppen som ønsker nye udfordringer og indsigt i klatringens forunderlige verden. Som udgangspunkt er klippeklatring stadig for alle og gruppen behøver derfor ikke have særlige forudsætninger forud for arrangementet. En fornuftig grundform er dog at foretrække, så oplevelsen bliver god.

Klatretid.dk tilbyder 2 måder at opleve klippeklatring på:
Toprebsklatring betyder, at du bliver sikret i et reb op igennem et topanker og ned til sikringsmandens sele. Når du falder under toprebsklatring, bliver du hængende i rebet, men du får ikke et langt fald. Abseil(rapelle) er en kontrolleret måde klatrere kommer ned fra toppen af klippevæggen på og samtidig en velkendt oplevelse af den mere udfordrende slags. Toprebsklatring og abseil passer til de fleste arrangementer og målgrupper, hvor ønsket om nogle fysiske timer sammen er til stede. Som deltagere vil i stifte bekendtskab med klatreselen, klatrerebet, klatresko og klatrehjelmen. I vil prøve hvordan det føles at bestige en klippevæg og samtidig lære at stole på grejet og sikringsmanden.

Vi har hos Klatretid.dk erfaring med store og små grupper i alle aldre, ønsket er ofte at kombinere klatring med friluftslivet og duften af adventuresport. Hos klatretid.dk garantere vi at en dag på klippen samler gruppen og samtidig giver den enkelte nogle helt specielle oplevelser.
Klatretid.dk stiller også gerne op som freelance instruktør i din institution/organisation og sikre at dit arrangement bliver netop den oplevelse du søger. Del gerne dine tanker og ideer med os…. Kontakt.

Arrangement eksempel:
Varighed:
 1 dag (ca. 6 timer klatring)
Antal deltagere: 8 – 12
Sted: Kullen i Sverige. Mødetid 1000 på Kullen
Pris: 5000 kr

Klatretid.dk ønsker at vores kunder altid på forhånd ved hvad prisen for dagen/kurset er. Derfor er instruktørens transport og grej til udlån, altid en del af prisen. På weekendskurser er overnatning under dit kursus, morgenmad, frokost, og aftensmad, ligeledes inkluderet, dog forventes det at du deltager i tilberedning mm.