Klatreoplevelser

Klatring er i de sidste 10 år gået fra at være noget for de få, eventyrsøgende, til at være en helt almindelig sportsgren som fodbold og håndbold, hvor der trænes, konkurreres, hygges og dannes. Klatring som sport bygger på grundbegreberne balance, styrke, timing og effektivitet. Dér hvor klatringen adskiller sig fra mange andre sportsgrene, er i den store variation af “grene” inden for klatring. Ud over basisdisciplinerne vægklatring og bouldering handler klatring i høj grad om at komme ud i naturen og dyrke sin sport i nogle helt andre omgivelser.

Herunder kan du se klatretid.dks bud på solide klatreoplevelser i træet, på klippen og på væggen. Det kan være ryste sammen tur for skoleklassen, oplevelsen til polterabend eller blot en anderledes og sjov dag i skoven for hele familien.

Klatretid.dk stiller gerne op som freelance instruktør i din institution/organisation og sikre at dit arrangement bliver netop den oplevelse du søger. Del gerne dine tanker og ideer med os. Vi glæder os til at høre fra dig. Kontakt…

Oplev Træklatring

Oplev Klippeklatring

Vægklatring.sikringsbevis.klatretid.dk

Oplev Vægklatring

Klatrearrangement.kæmpegynge.klatretid.dk

Dit arrangement