Introdag Klippeklatring

Her introduceres deltagerne til klippeklatring, mens de får klatret mest muligt. Hele dagen vil foregå udenfor på klippen.

Er det noget for mig?
Dagen er for dem, som måske har klatret lidt indendørs, men endnu ikke udendørs. Du behøver dog ikke at have nogen tidligere erfaring med klatring overhovedet, blot være sund og rask med en almindelig grundform.
Målet er at du efter kursus vil være en kompetent og selvstændig andenmand, som har et solidt erfarings-niveau for at deltage på videre klatrekurser, eller selv finde en makker og klatre andenmand med.
Indhold:
Klatring på klippe
Intro til bevægelser og basis klatrefærdigheder.
Færdsel ved og på klipperne.
Påtagning af sele og indbinding.
Sikring af førstemand.
Abseil.

Kursus eksempel:
Instruktør til kursist ratio er 1:2 (1:3): Om morgen vil der være mulighed for at dele erfaringer og forhåbninger med din instruktør, så du og de øvrige deltagere får den bedste dag med mest udbytte.
Varighed: 1000 – 1600.
Sted: Kullen i Sverige
Datoer: Ønske
Pris:  1500 kr. pr. deltager

Vi benytter kun uddannede UIAA klippeklatreinstruktører på vores klippeklatrekurser. Dette sikre dig som kursist den højst mulige sikkerhed på dit kursus.

Klatretid.dk ønsker at vores kunder altid på forhånd ved hvad prisen for dagen/kurset er. Derfor er instruktørens transport og grej til udlån, altid en del af prisen. På weekendskurser er overnatning under dit kursus, morgenmad, frokost, og aftensmad, ligeledes inkluderet, dog forventes det at du deltager i tilberedning mm.

introkursus.klatretid.dk

Klatredag på Kullen sammen med Rasmus og David.