Generelle oplysninger

KAK Klatring / Klatretid.dk
CVR 34 81 73 32
Info@klatretid.dk

Særligt
Klatretid.dk ønsker at vores kunder altid på forhånd ved hvad prisen for dagen/kurset er. Derfor er instruktørens transport og grej til udlån, altid en del af prisen. Transport dækker til og fra faste steder, samt hele sjælland. På weekendskurser er overnatning under dit kursus, morgenmad, frokost, og aftensmad, ligeledes inkluderet, dog forventes det at du deltager i tilberedning mm.

Freelance instruktør/konsulent
Klatretid.dk stille gerne op på freelance timebasis hos din institution/virksomhed.

Børneattest
Klatretid.dk indhenter børneattest på deres instruktører. Virksomheder, myndigheder og foreninger bør bestille børneattester på medarbejdere og frivillige m.v., der har eller har mulighed for at opnå direkte kontakt med børn og unge under 15 år.

Forsikring
Klatring på klatrevæg er forsikringsmæssigt det samme som fodbold & håndbold, her dækker din almindelige fritidsulykkeforsikring. Træklatring og klippeklatring betegnes ofte som “ekstremsport” og kræver derfor en udvidet fritidsulykkeforsikring. Dette skal du sikre dig at du har styr på inden du booker Klatretid.dk eller i øvrigt tager ud at klatre. Kontakt os gerne for råd og vejledning. Det samme gælder institutioner/virksomheder. Klatretid.dk har forsikring som dækker instruktøren og dennes ansvar, men ikke hændelige uheld.

Betaling
Betaling sker efter nærmere aftale via. freelance ansættelse i din organisation, faktura, bankoverførsel, EAN.

Fortrydelsesret
Når du booker Klatretid.dk har du fuld fortrydelsesret indtil 5 dage før arrangementet/kurset afholdes. Herefter tilbagebetales kun halvdelen af købsbeløbet.
Hvis Klatretid.dk afbryder et arrangementet/kursus, vil det ofte ske på grund af din/jeres sikkerhed. Derfor betales det fulde købsbeløb stadig. Men vi vil så vidt muligt sørge for alternativ gennemførelse.
Hvis Klatretid.dk aflyser et arrangementet/kursus vil det fulde købsbeløb blive tilbagebetalt. (Sygdom el.lign.)

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde vores aftale. Vi gennemfører tilbagebetaling via. bankoverførelse, eller anden tilfredsstillende måde.

Hvad gør vi med dine oplysninger
For at du kan booke Klatretid.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf-nr, E-mail.
Oplysninger afgivet til klatretid.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Politik om personoplysninger, læs mere her.

Cookies
Klatretid.dk benytter cookies, læs mere her.