Begynderkursus Klippe

Dette er det første klippekursus i rækken, som åbner døren til mange gode timer på klippen. Her får du klatret mest muligt, mens du sikkert introduceres til klatring på egne sikringer. Hele weekenden vil foregå udenfor.

Er det noget for mig?
Dette kursus er for dem som ønsker at komme igang med at klatre udendørs på egne sikringer, også kaldet traditionel klatring. Du har klatret lidt indendørs, men ikke nødvendigvis udendørs. Du har lidt erfaring med klatring, du kan sikre og kender klatreselen og rebbremsen. Hertil sund og rask med en almindelig grundform.
Målet er at du efter kursus vil være en kompetent og selvstændig førstemand, som har et solidt fundament til selv at finde en makker og klatre lettere ruter med.

Indhold:
Klatring på klippe
Bevægelser og basale klatrefærdigheder
Færdsel ved og på klipperne
Aktive og passive sikringer
Sikringsplaceringer
Standpladser
Abseilanker og abseil

Kursus eksempel:
Instruktør til kursist ratio er 1:2 (1:3): 
 Inden kursus vil der være mulighed for at dele erfaringer og forhåbninger med din instruktør, så du og de øvrige deltagere får den bedste dag med mest udbytte.
Varighed: Weekendskursus, 1000 lørdag morgen til 1600 søndag
Sted: Kullen i Sverige, transport kan arrangeres (tilkøb)
Datoer: Ønske
Pris: 2500 kr. pr. deltager

Klatretid.dk benytter kun uddannede UIAA klippeklatreinstruktører på vores klippeklatrekurser. Dette sikre dig som kursist den højst mulige sikkerhed på dit kursus.

Klatretid.dk ønsker at vores kunder altid på forhånd ved hvad prisen for dagen/kurset er. Derfor er instruktørens transport og grej til udlån, altid en del af prisen. På weekendskurser er overnatning under dit kursus, morgenmad, frokost, og aftensmad, ligeledes inkluderet, dog forventes det at du deltager i tilberedning mm.

kursus-klippeklatring-kilekursus-klatretid.dk