Cookie- og privatlivspolitik på klatretid.dk

Ved brug  af Klatretid.dk accepterer du de gældende vilkår for brugen af vores indhold og tjenester, samt vores brug af cookies. Herunder kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Cookiepolitik:
Første gang du besøger Klatretid.dk præsenteres du for et pop-op-vindue, som informerer dig om brugen af cookies, og du bedes acceptere brugen af cookies ved at klikke på “OK”. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, men fortsætter med at bruge hjemmesiden, vurderes det som værende dit samtykke til brugen af cookies.

Hvad er en cookie og hvordan virker den?
Cookies anvendes i dag på stort set alle hjemmesider/websites. I mange tilfælde kan cookies være nødvendige for at levere en service på sitet. En cookie er en lille datafil, som automatisk bliver gemt på ens computer, når man besøger en hjemmeside. Cookien gør, at computeren kan genkendes, så det er muligt for eksempel at udarbejde statistik over folks færden på siden. Statistikken indeholder blandt andet oplysninger om, hvornår besøget fandt sted, hvor lang tid det varede, hvilke sider der blev set, og hvilke ting der blev klikket på. En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på brugerens computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies på Klatretid.dk
Vi gemmer en eller flere cookies på din computer, som vi bruger til at lette din navigation og til at undersøge, hvordan websitet bliver anvendt, så vi kan forbedre brugervenligheden. Oplysningerne er anonymiserede og kan ikke på nogen måde henføres til navngivne brugere. Cookies gemmes uden tidsbegrænsning, de slettes dog automatisk løbende.

Hvordan fjerner jeg cookies?
Når du har accepteret cookies fra klatretid.dk, kan du altid fjerne dem igen under din browsers internetindstillinger (klik på fanebladet ’Funktioner’, vælg ’Generelt’ og herefter ’Browserdata’).

Hvorfor informerer vi om cookies?
Alle danske websites er forpligtet til at informere om, hvilke cookies der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

Bekendtgørelsen stiller krav om, at der skal indhentes et informeret samtykke fra brugeren, når websites ønsker at lagre cookies på brugerens it-udstyr.

Privatlivspolitik:
Her kan du læse om, hvornår Klatretid.dk indsamler og behandler personoplysninger om sine kunder og besøgende på hjemmesiden. Kort sagt så indsamler vi kun de oplysninger som du selv afgiver til os og som er nødvendige for at komme i kontakt med dig eller registrerer dine tilmeldinger til vores arrangementer og kurser. De oplysninger, som indsamles, er navn, e-mail, telefonnummer, samt generelle fakturerings oplysninger.

Indsamling af personlige oplysninger:
Når du besøger Klatretid.dk
Som det fremgår af afsnittet om cookies, bliver der lagret cookies på din enhed, når du besøger klatretid.dk. Oplysningerne gemmes uden tidsbegrænsning i anonymiseret form.

Når du kontakter og booker Klatretid.dk
Som det fremgår af vores kontaktformular indsamler vi en række oplysninger, som er nødvendige for at kunne registrere din bookning og kontakte dig med yderligere spørgsmål samt modtage betaling for deltagelse.
Vi benytter kun oplysningerne til at kontakte dig som kunde og interesseret i øvrigt. Vi kontakter ikke personer efter endt arrangement/kursus, hvis de ikke selv har givet samtykke til at modtage vores nyhedsbrev. Det er altid muligt at trække samtykke tilbage ved at skrive en mail til info@klatretid.dk.

Hvor længe bliver dine oplysninger gemt?
Oplysningerne opbevares kun i det tidsrum, som er nødvendigt i forhold til formålet. Når oplysningerne ikke længere er nødvendige, sletter vi dem løbende. Når du booker via Klatretid.dk gemmer vi oplysningerne i op til 5 år efter endt arrangement. Dette sker i henhold til lov om bogføring.

Videregivelse af oplysninger
Det er kun ejeren af Klatretid.dk, som har adgang til dine oplysninger. Klatretid.dk sælger eller videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Personoplysninger videregives kun til medarbejdere hos Klatretid.dk, der har et arbejdsbetinget behov for at tilgå oplysningerne og kun i begrænset omfang f.eks. deltagerliste til instruktører, censorer o. lign.
Vi videregiver kun dine oplysninger til samarbejdspartnere i tilfælde, hvor det er nødvendigt for at kunne levere de ydelser du har bedt om, f.eks. booking af overnatning på kursus el. lign. Og kun efter nærmere aftale og accept.

Sikkerhed
Klatretid.dk benytter sig af kontrolleret adgang og organisatoriske foranstaltninger for at sikre vores behandling af personoplysninger sker under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent at andre uberettiget ikke tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Dine rettigheder
Hvis oplysningerne vi har gemt om dig er forkerte, kan du til enhver tid få dem rettet ved at kontakte os.

Som registreret hos Klatretid.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger, og vi vil i så fald tage stilling til, om vi kan slette dine oplysninger eller begrænse behandlingen.

Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig samt de nærmere kriterier for, hvor længe disse oplysninger bevares. Disse rettigheder har du efter persondatalovgivningen og henvendelse kan rettes til Klatretid.dk via info@klatretid.dk

Hos Klatretid.dk behandler vi dine personlige oplysninger sikkert og i henhold til den til enhver tid gældende lovgivning. Denne hjemmeside udbydes af KAK Klatring som også er den dataansvarlige.

KAK Klatring / Klatretid.dk
CVR: 34 81 73 32
Mail: info@klatretid.dk